Reacția Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, după ce Israela a murit. Ce a spus despre cea cu care s-a războit

+5 click pentru
galerie

Adriana Iliescu, reacție după ce Israela Vodovoz a murit. © spynews.ro

După ce Israela Vodovoz a murit, au apărut tot felul de reacții. Printre ele se numără și cea a Adrianei Iliescu, supranumită „cea mai bătrână mamă din lume”.

Deși în trecut a existat o râcă între cele două, Adriana Iliescu a declarat că regretă moartea milionarei și a făcut dezvăluiri și despre starea sa de sănătate, destul de precară.

"Chiar îmi pare rău că s-a dus. Era bătrână, ca şi mine. Aşa suntem noi, încet, încet, ne ducem... Şi eu am o vârstă, sunt mai bătrână ca ea... Dar despre mine nu prea vreau să vorbesc, e ceva intim. Doctorii mi-au spus că sunt bolnavă, dar încă mă ţin," a declarat Adriana Iliescu, pentru fanatik.ro.

Adriana Iliescu și Israela Vodovoz nu s-au cunoscut personal, însă au fost protagonistele unui scandal, în anul 2015. Atunci, Israela criticase faptul că fetița Adrianei era crescută de o femeie atât de bătrână. La rândul ei, Adriana Iliescu a răspuns extrem de tăios, spunând despre Israela că este o „idioată” și că „judecă ca o idioată”.

Israela Vodovoz a murit recent, fiind găsită moartă în baia locuinței sale, după ce nimeni nu mai dăduse de ea timp de câteva zile. Din raportul preliminar efectuat la autopsie, reiese că Israela a murit în urma unei hemoragii digestive.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro