VIDEO / Reacţie neaşteptată a lui Mihai Morar: "Ce ai? Eşti bipolară?" Ce vedetă l-a făcut să spună asta?

Sursa foto Arhiva

Se pare că nunta Sânzianei Buruaiană a creat disperare printre invitatele la fericitului eveniment.  De când a prins buchetul, Andreea Tonciu parcă a luat-o razna de bucurie.

Chiar dacă este într-o relaţie doar de câteva luni, Andreea este convinsă că în cel mai scurt timp o să se mărite şi o să facă şi copii cu prietenul ei, care este ceva ani mai tânăr ca ea.

Mihai Morar, moderatorul emisiunii "Răi da` buni", văzând-o aşa de entuziasmată a exclamat. "Dar ce e Andreea cu tine, esti bipolară? Când plângi, când râzi...crezi că poţi să le faci pe toate aşa de repede?"

Chiar dacă toată lumea se aştepta să nu vină la nuntă, Andreea Tonciu a apărut la marele eveniment, a prins buchetul şi a fost rugată de către cei doi îndrăgostiţi să fie naşa de botez a fetiţei pe care urmează Sânziana să o nască peste doar două luni.

"Sunt naşă, am prins buchetul, am un iubit extraodinar şi sunt foarte fericită. Anul viitor va fi anul meu, vă promit. O să îmi schimb în sfârşit numele de familie, era şi cazul", a spus Andreea Tonciu la emisiunea "Răi da` Buni" de la Antena Stars.

Au fost cele mai bune prietene, dar s-au împăcat

Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană erau nedespărţite. Fie că era vorba despre evenimente mondene, emisiuni, petreceri sau filmări, cele două erau mereu împreună.

Situaţia s-a schimbat. Se pare că Andreea s-a supărat foarte tare pe prietena ei întrucât aceasta nu a fost prezentă la petrecerea pe care a dat-o de ziua sa de naştere. Tonciu şi-a postat pe Facebook un mesaj prin care îşi exprima dezamăgirea cu privire la prietenie, în general. Coincidenţă sau nu, Sânziana Buruiană nu găseşte niciun prieten adevărat.

Până la urmă, cu ocazia acestui fericit eveniment, cele două fete au uitat de toate necazurile şi şi-au reluat relaţia frumoasă de prietenie.

T.S

Citeşte şi: 
Sânziana Buruiana merge azi la altar, dar o persoană foarte importantă din viaţa ei nu o să participe la nuntă? Uite despre cine e vorba
VIDEO / Andreea Tonciu, nemachiată şi cu părul vâlvoi! Filmuleţul la care fanii au exclamat: "Mare nebunatică mai eşti!"
A venit ziua cea mare! Uite ce face Sânziana Buruiană cu câteva ore înainte de a îmbrăca rochia de mireasă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro