Reîntâlnire în forţă! Concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu" 3, petrecere în afara casei

foto: arhiva

Reîntâlnire în forţă! Concurenţii sezonului al treilea al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" s-au reunit pentru a-şi aduce aminte de vremurile frumoase petrecute împreună.

Ionela, Teodor, Cristiana, Marian, Simona şi Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu" 3 s-au revăzut duminică seara. Tinerii au vrut să-şi reamintească de vremurile frumoase petrecute împreună şi au ieşit într-un mall bucureştean.

"Asta înseamnă să fii prieten"
şi "Relaxare şi voie bună între prieteni", sunt mesajele care însoţesc fotografia cu aceştia care a apărut pe o reţea de socializare.

(foto: facebook)

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi trăiesc povestea de dragoste şi în afara casei! Uite cum îşi petrec timpul liber

VIDEO / Cătălina, surpriză şoc când a intrat în casa în care locuieşte cu Nicolae! Ce a găsit dincolo de uşă fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro