Relaxare de cinci stele pentru Nicușor Stan! Vezi cum a petrecut omul de afaceri alături de cele mai importante persoane din viaţa lui

Deși este o persoană extrem de ocupată, Nicușor Stan, își face întotdeauna timp și pentru familie, iar de această dată a ales o destinaţie exclusivistă pentru a-şi petrece vacanţa.Omul de afaceri a plecat în Turcia împreună cu cei trei copii ai săi, Alex și gemenele Ana și Nicole, alături de care a petrecut o săptămâna relaxantă, pentru a uita de tot stresul acumulat, dar şi pentru a se bucura de timpul petrecut alături de copiii lui.


Nicuşor Stan a declarat întotdeauna că indiferent de realizările pe care le are pe plan profesional, comorile lui cele mai de preţ sunt cei trei copii ai săi, şi încearcă mereu să petreacă cât mai mult timp cu ei. „Sunt mereu foarte ocupat și prins în foarte multe evenimente, însă întotdeauna îmi fac timp pentru copii. Vacanța petrecută alături de ei în Turcia a fost binevenită. A fost o săptămână dedicată mai mult relaxării, cu plajă, baie în mare și timp petrecut împreună, mai ales că ei urmează să înceapă școala și nu o să mai avem foarte mult timp să ne vedem. Copiii sunt cel mai important aspect din viața mea, pentru că restul entităților materiale vin și se duc, însă ei sunt mereu acolo, alături de mine”, a declarat Nicușor Stan.

Citeşte şi:

Nyanda cucerită de un afacerist român? Vezi ce norocos i-a furat inima focoasei brunete

Un celebru artist internaţional a ales România pentru... ! Vezi ce l-a fascinat pe Francesco Napoli

Milionar celebru în căutarea Luminii Sfinte! Vezi cum a petrecut afaceristul sărbătorile Pascale


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro