Suculente, aromate, delicioase! Așa pot fi descrise aceste aripioare acoperite cu un sos dulce-picant și gătite la cuptor.
Deși le mănânci cam dezordonat, aripioarele de pui cu sos sunt un preparat extrem de savuros. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și se prepară rapid.
Ingrediente:
-10 aripioare de pui
- ketchup
- sirop de arțar sau miere
- oțet
- sos Worchestershire
- muștar
- pudră de usturoi
- paprika
- zahăr brun
- sare
- piper
- ulei de măsline
Mod de preparare: Aripioarele de pui se curăță în prealabil și se spală bine. Într-un castron mare, se amestecă toate ingredintele. Apoi, cu ajutorul unui clește sau cu mâna se tăvălesc aripioarele prin amestec și se lasă la marinat în castron jumătate de oră. Încălzește cuptorul la 180 de grade și lasă apripioarele aproximativ 40 de minute până sunt gata. Dacă dorești, poți adauga și puțin pătrunjel pe deasupra, pentru servire. Poftă bună!
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.