Rihanna are o fobie neobişnuită! Se teme de un vagin prea mare

Vedetele sunt şi ele persoane obişnuite. De exemplu, Rihanna a vorbit despre temerile sale, despre perioada copilăriei sale şi despre transformarea sa din copila inocentă în femeia care este astăzi.

Cântăreaţa a spus în cadrul unui interviu despre cum a simţit pe propria piele transformările corpului său. Vedeta a spus că a stat zile întregi pe Google pentru a se documenta despre modificările pe care le suferă vaginul său. Tot cântăreaţa a mai spus că are fobie de faptul că vaginul ei ar putea să fie prea mare. "Am căutat despre mărimea anumitor lucruri şi despre cât de mult se extind şi tot ce se întâmplă după. Vagin mare. Nu-mi venea să cred că eu scriu asta", a declarat Rihanna pentru Miranda July de la NY Times. 

Cine este Rihanna

Rihanna este o cântăreaţă, muziciană, textieră şi dansatoare din Barbados. Debutul ei a avut loc în 2005 prin discul single "Pon the Replay" care a ocupat a doua poziţie în clasamentul Billboard Hot 100. La începutul anului 2009 diva a fost implicată într-un scandal în momentul în care fostul său iubit, Chris Brown, a agresat-o de câteva ori.

Sursă foto hepta

Citeşte şi

O postare pe facebook, 1000 de euro! Cum se îmbogăţesc vedetele noastre?

Am trăit să auzim şi asta! Rihanna are nevoie de binecuvântarea fostului iubit, pentru a-şi reface viaţa

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro