Rita Mureşan vorbeşte despre căsătorie! Am aflat ce planuri de viitor are celebrul designer, chiar înainte și de iubitul ei

Discretă din fire cu viața personală, Rita Mureșan a scăpat... porumbelul. Oricât de mult ar încerca să păstreze totul secret, fericirea pe care o simte în aceste momente au făcut-o să vorbească despre sentimentele frumoase care îi umplu inima, ba mai mult, chiar și despre planurile de viitor pe care le are.Rita Mureșan a fost mereu secretoasă cu viața ei amoroasă, încercând să se bucure în intimitate de relațiile ei, dar de data aceasta, celebrul designer nu s-a mai putut abține și a dat frau liber sentimentelor, dezvăluind chiar și planurile de viitor pe care le are. „Eu încerc mereu să fac lucruri care să mă facă fericită. Când este cineva în viaţa mea este normal să fiu mult mai fericită, iar acum sunt”, a declarat Rita Mureșan.


După divorțul de fostul ei soț, cu care a păstrat o relație foarte strânsă de prietenie, cei doi crescându-și împreună fetițele, Rita Mureșan nu a mai vorbit niciodată despre o altă căsnicie, până acum. „Nu am refuzat niciodată ideea de a mă recăsători. Trebuie doar să simt că vreau să fac acest lucru, dar până acum nu s-a întâmplat. Acum însă pot spune că... nu se știe niciodată”, a mai spus Rita.

Citește și:

Secretele nespuse până acum despre relaţiile Ritei Mureşan! Mulţi bărbaţi celebri se înghesuiau să-i intre în graţii!

Rita Mureşan, urmărită de îngeri! "Au apărut aripi pe spatele căţelul meu!"

Rita Mureşan vorbeşte despre iubire: "Dacă nu mai eşti fericit într-o relaţie..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro