Roxana Vancea, la un pas să fie arestată în Bali: "A venit poliţia imediat"

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea © Instagram

Roxana Vancea a trecut printr-o situaţie de nedescris în vacanţa din Bali! Cunoscuta brunetă a fost la un pas să fie arestată deoarece oamenii de acolo au reguli strice atunci când sărbătoresc Revelionul. Aceştia nu trec în noul an odată cu noi, iar tânăra şi gaşca ei de prieteni au văzut ce înseamnă pentru ei trecerea dintre ani.

Ei bine, în acea seară nimeni nu are nevoie să dea petreceri sau să iasă pe stradă. Nu ai voie să aprinzi lumina afară şi nici să faci gălăgie, însă Roxana Vancea şi prietenii ei nu au ştiut aşa că au ieşit în curte, dar imediat s-au trezit cu poliţia la poartă

"Cele mai multe poze sunt făcute de prietena mea şi am mai fost cu âncă un cuplu. Fac poze profi. Am stat în doua vile. Opt într-o vilă şi restul pana la 11 în alta. (...) Am prins acolo revelionul lor. Nu ai voie să ieşi din casă, te arestează dacă te prind pe stradă. Ne-au tăiat internetul. Nu aveam voie nimic. Am aprins un bec, eram prin curte şi a venit poliţia imediat", a povestit Roxana Vancea într-o emisiune TV.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro