Roxana Vancea "o arde" cu Codin Maticiuc în Miami, dar este cu gândul la Mihai Bendeac! Avem dovada

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea şi Codin Maticiuc © Facebook

Codin Maticiuc şi Roxana Vancea sunt împreună pe meleagurile însorite din Miami. Aceştia au publicat multe fotografii de pe continetul american care au ridicat semne de întrebare. Au o relaţie?

Întru-un filmuleţ este surprins Codin Maticiuc în timp ce îşi făcea antrenamentele, iar Roxana Vancea îl supraveghea atent. Şi nu oricum... ci îmbrăcată extrem de sumar. După acest video cu cei doi împreună, Codin Maticiuc şi Roxana Vancea au împărtăşit cu fanii alte poze din Miami.

Iar toate acestea au dat de bănuit că între focoasa brunetă şi craiul de Dorobanţi există o relaţie mai mult decât apropiată.

Dar, deşi se află la sute kilometri departe de ţară, împreună cu Codin Maticiuc, gândurile Roxanei Vancea se îndreaptă către Mihai Bendeac.  Aceasta nu a uitat că astăzi este ziua lui şi a ţinut să îi transmită, în public, un mesaj încărcat de emoţie. Roxana Vancea a publicat şi o fotografie în care apare alături de Mihai Bendeac, cei doi sunt foarte apropiaţi unul de celălalt şi zâmbesc.

Deşi nu au confirmat niciodată că ar fi împreună Roxana Vancea şi Mihai Bendeac au dat de înţeles de multe ori că au o relaţie intimă şi au fost surprinşi împreună sărutându-se. Relaţia lor este cu siguranşă una apropiată, cum rezultă şi din mesajul publicat de Roxana Vancea.

"La mulţi ani! Să ai o zi amuzantă şi minunată cum eşti tu". i-a transmis aceasta. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro