Ruby s-a reprofilat! Care este noul domeniu în care are deja mare succes?

Artista are cu ce se lăuda şi mai mult decât înainte pentru că piesele ei au fost alese pentru ceva măreţ!

Ruby este una dintre artistele de actualitate care se bucură de cel mai mult succes. Recent, două dintre melodiile ei au fost alese pentru coloana sonoră a filmului "Lumea e a mea", un lung metraj pentru tinerii a căror popularitate se măsoară în like-uri şi comentarii pe facebook. Una dintre piesele care au fost selectate este "Băiat de bani gata", potrivită pentru subiectul ales.


"Fiind prima dată când piesele mele se află pe o coloană sonoră am fost foarte încântată, este ceva nou pentru mine şi m-am bucurat că am ocazia să păşesc către o altă lume, o lume a filmului", a declarat Ruby la premiera filmului.


"Lumea e a mea" a pornit ca fiind un proiect de licenţă al scenaristei Raluca Mănescu. În formă iniţială, scenariul era despre trei adolescente şi prietenia lor, însă după modificările regizorului Nicolae Constantnin Tănase, povestea s-a schimbat pe jumătate.

"Filmul arată o poveste de maturizare aşa cum se întâmplă în România, încearcă să o arate fără menajamente, încercăm să nu judecăm personajul nostru, încercăm să arătăm publicului o parte pe care să o înţeleagă asupra acestui moment de maturizare", a declarat regizorul.

Ana-Maria Guran, o tânără de 19 ani este cea care se poate lăuda cu rolul pe care l-a primit. După castinguri grele la care au participat şi alte sute de tinere, ea a fost aleasă.


Filmul a fost deja vizionat pentru prima dată într-un cinematograf din România. Alături de Ruby au mai fost Nicole Cherry şi Laura Cosoi.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Ruby, ce-ai făcut? Fanii ei au fost contrariaţi: "Ieşiţi din casă fără lenjerie intimă"

Zâmbăreaţă şi fără încălţăminte! Ruby, într-o ipostază incendiară! Cine este bărbatul misterios care o plimbă în braţe?

Dorian Popa se încordează şi fanii îl venerează! Unde l-a adus admiraţia lor?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro