S-a chinuit săptămâni întregi, dar fiica ei a distrus totul în 10 minute! Vezi ce a pățit Giulia Nahmany

Giulia Nahmany are o căsnicie fericită în care și-au făcut apariția și doi copii, dar şi o carieră de succes, putând să se declare cu ușurință o femeie împlinită. Cu toate acestea, vedeta a trecut prin cele mai mari emoții... din cauza fiicei sale.

Are o viață de familie fericită, iar cele două fetițe sunt cele care reușeșc de fiecare dată să îi aducă zâmbetul pe buze, chiar și atunci când fac câte o năzbâtie. Giulia Nahmany nu poate fi supărată pe micuțele ei nici atunci când îi strică... cea mai mare surpriză pe care a pregătit-o vreodată, surpriză la care a lucrat săptămâni la rândul.


Pentru a sărbători așa cum se cuvine ziua de naștere a soțului ei, Giulia a pregătit în mare secret o petrecere surpriză, în complicitate cu fiicele ei, bineînțeles. „M-am chinuit să îi organizez soţului meu o petrecere surpriză de ziua lui, şi cu două ore înainte de a începe petrecerea am rugat-o pe cea mică să nu cumva să îi spună tatălui ei despre ce este vorba. Mi-a promis că nu o va face şi că pot avea încredere în ea. Cu mai puţin de o oră înainte de petrecere soţul meu ştia tot, pentru că Caroline nu şi-a ţinut promisiunea”, a declarat Giulia Nahmany.


Acest lucru nu putea rămâne așa, iar Giulia i-a cerut explicațiile de rigoare fiicei ei, dar răspunsul micuței Caroline a fost dezarmant. „În momentul în care am întrebat-o de ce i-a spus tatălui ei, ea mi-a spus foarte gingaş <<Mami, i-am spus lui tati pentru că el nu ştia de petrecerea lui>>. Atunci mi-a trecut orice supărare”, a mai spus Giulia.

Citește și:

VIDEO / Giulia Nahmany are doi copii şi o căsnicie fericită! Cum reuşesc blonda şi soţul ei să menţină pasiunea în cuplu

Giulia Nahmany, în faţa judecătorilor din cauza răposatei sale mame!

Giulia Nahmany: “Nu aș ezita sa imi extirp sânii dacă aș afla că am cancer!”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro