Giulia Nahmany, în faţa judecătorilor din cauza răposatei sale mame!

Solista de origine israelo-română şi-a pierdut mama în toamna anului trecut, iar acum încearcă să îndeplinească ultima dorinţă a acesteia.
Giulia a devenit acum, ca moştenitoare a Danielei Nahmany, parte într-un proces civil deschis de mama ei în urmă cu şapte ani. Aceasta revendica în 2008 un teren de o mie de metri pătraţi din Mogoşoaia, evaluat atunci la peste două sute de mii de euro. Un teren la care femeia ţinea foarte mult. Aşa că, după moartea femeii, instanţa a acceptat introducerea în cauză a Giuliei şi al fratelui ei, David. Dosarul se află pe rolul Curţii de Apel Bucureşti. 
Giulia a fost foarte afectată de dispariţia mamei ei, la finalul anului trecut. "Fetiţele mele văd zilnic o fotografie cu mama mea şi mă întreabă mereu unde este Deni, aşa cum o alintau ele. Le zic mereu: Deni este la Doame-Doamne", mărturisea Giulia, în urmă cu un an, la "Agentul Vip".
Designer de bijuterii şi cântăreaţă, Giulia Nahmany a devenit şi actriţă şi-a îndreptat atenţia spre Hollywood. Eforturile ei nu au rămas fără rezultat. A obţinut rolul principal într-o producţie româno-americană, în distribuţia căruia este şi Jane Seymour, renumită pentru rolul principal din serialul Dr. Quinn.  
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro