S-a despărțit cu greu de colegii de detenție! În ultima lui noapte din Arestul Central, Cristi Borcea a făcut un gest care i-a umplut de lacrimi pe toți

Ultima noapte petrecută în Arestul Central al Poliției Capitalei de Cristi Borcea a fost, pare-se, și una extrem de dificilă pentru fostul acționar dinamovist. Pentru că, obișnuit cu regulile și colegii de acolo, omul de afaceri s-a desprins cu greu de celula în acre a trăit în ultimele câteva luni.

Știind că este ultima noapte petrecută acolo, Cristi Borcea a avut grijă ca, alături de colegii de celulă, să fie o noapte care va fi uitată mai greu. Motiv pentru care a decis să își împartă tortul primit de ziua lui de la Mihaela Borcea și de la cei trei copii pe care îi au împreună. Așa că, ceremonios, fostul acționar dinamovist i-a ”ospătat” cu bunătățile primite de la fosta lui soție pe colegii lui de celulă și, culmea, s-a rugat cu ardoare.
A spus câteva rugăciuni și, deprimat, ia cerut ajutorul divinității pentru a reuși să scape de problemele judiciare pe care le are în procesul în care e acuzat de dare de mită, sentința din acest caz putând, din păcate pentru el, să îi mai adauge câțiva ani la pedeapsa de 6 ani și 4 luni primită în ”Dosarul Transferurilor”. De altfel, spun sursele noastre, Cristi Borcea a făcut o noapte albă, el împărtășindu-se colegilor săi, în câteva vorbe, planurile sale de viitor cu privire la femeile din viața lui.
De curând, între Alina Vidican și Cristi Borcea pare să fi intervenit o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș. Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion, iar de curând a dat marea veste şi anume faptul că o să fie mămică de băiețel.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro