Odată întors în Arestul Central, Cristi Borcea face un nou ANUNȚ – BOMBĂ! Gardienii au rămas interziși! Un martor ocular povestește, pentru Spynews.ro

În momentul în care a izbucnit scandalul mediatic pe tema presupusului trio amoros format între Alina Vidican, Valentina Pelinel și Cristi Borcea, fostul acționar dinamovist se pregătea să fie internat la Spitalul de Urgențe Floreasca pentru o serie de analize amănunțite la nivel cardiac. Și pentru că cei din jurul lui din arest erau curioși cu privire la scandal, Borcea l-a promis că va face lumină...

Externat vinerea trecută din spitalul Floreasca, Cristi Borcea a fost dus, cu o dubă a Poliției, înapoi în Arestul Central al Poliției Capitalei, loc în care fostul acționar dinamovist era așteptat cu inters maxim atât de colegii de celulă, cât și de gardienii curioși și invidioși cu privire la viața intimă a omului de afaceri. Cu toate acestea, deși avea un zâmbet larg întipărit pe figură, Borcea i-a mai ținut mult și bine în tensiune pe cei care îi puneau tot felul de întrebări cu privire la sarcina Valentinei Pelinel și relația pe care ar mai avea-o cu Alina Vidican, (încă) soția lui.
”Lăsați-mă în pace, acum sunt fericit, îmi savurez fericirea. Nu mă întrebați nimic, o să vă povestesc când se liniștesc lucrurile. E bine, totul e bine, am vești bune”, se pare că ar fi fost cuvintele spuse, pe un ton care i-a potolit pe cei din jurul lui, de Cristi Borcea. 
Cu toate acestea, fostul acționar dinamovist, spun sursele noastre, era extrem de agitat, dar nu de supărare, ci de fericire, el zâmbnind mai tot timpul și dovedind că era distrat în mai toate discuțiile pe care le avea cu cei din jur, semn că gândurile lui erau... departe.
De curând, între Alina Vidican și Cristi Borcea pare să fi intervenit o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș. Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion, iar de curând a dat marea veste şi anume faptul că o să fie mămică de băiețel.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro