Cristi Borcea, apărat de fiică! Ce mesaj sfâşietor i-a transmis fata de 11 ani lui Şerban Huidu, după ce acesta i-a criticat tatăl. Şi-a cerut scuze instant

Scandalul amantlâcului Cristi Borcea - Alina Borcea - Valentina Pelinel face victime colaterale. Deranjată de comentariile făcute de Şerban Huidu în spaţiul public la adresa tatălui ei, fiica de 11 ani a lui Cristi Borcea i-a transmis realizatorului TV un mesaj sfâşietor. Huidu şi-a cerut imediat scuze.

Valentina Pelinel a detonat bomba săptămâna trecută, când a anunţat că este însărcinată. Deşi blonda nu a spus cine este tatăl copilului ei, Alina Borcea a ieşit în presă şi a anunţat că viitorul bebeluş ar fi al soţului ei, Cristi Borcea, despre care s-a spus că ar avea o aventură cu aceasta.

Scandalul amantlâcului face victime colaterale! Melissa, fiica lui Cristi Borcea şi a primei soţii a acestuia, Mihaela, a fost extrem de afectată de un comentariu făcut de Şerban Huidu la adresa tatălui ei. Copila i-a trimis lui Huidu un mesaj sfâşietor, care l-a făcut pe acesta să-i ceară instant scuze public.

"Am primit un mesaj sfâşietor de la puştoaica ce ar putea să ne dea lecţii de viaţă tuturor!

Aş vrea să înţelegeţi nu cu omul Borcea am avut ceva, sau am scris ceva, dar ce face el reprezintă din pacate un exemplu negativ pentru ce vrem să devenim!Pentru fetiţa aceasta Cristi Borcea este tatăl şi îl iubeşte mai presus de orice. Este un exemplu de devotament şi iubire necondiţionată!

Aş vrea să o rog să mă ierte şi să ne ierte nouă celor ce am comentat sarcasmul şi să citeasca ce am scris eu peste 10 ani! Să citească cu mintea ei de atunci nu cu inima de acum, pe care şi eu şi alţii i-am făcut-o praf!

Te rog să mă ierţi!",
i-a transmis Şerban Huidu fiicei lui Cristi Borcea.Fata s-a arătat înţelegătoare faţă de Huidu şi i-a mulţumit că a înţeles-o, nu înainte de a preciza faptul că Borcea este un tată minunat: “Vreau ca toată lumea să știe că Cristi Borcea este minunat ca tată. Toți anii aceștia a fost lângă mine și datorită lui sunt ceea ce sunt acum. Pentru asta îi mulțumesc și îl iubesc enorm!”

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

Citeşte şi:

VIDEO / E jale pe coridoare! După bancurile cu Borcea, a apărut - inevitabil - și maneaua! ‎Versurile ei vor stoarce lacrimi fierbinți tuturor femeilor din viața fostului dinamovist!

Detalii neștiute din viața Alinei Vidican din vremea când era... amantă! Cum o ”împăca” Cristi Borcea pe blondă

Interviu cu Cristi Borcea, cel mai controversat bărbat al momentului: "Noaptea îmi reproşez multe"

VIDEO / Prietena cea mai bună a Valentinei Pelinel face lumină: "Ştie că există riscul să rămână o mamă singură!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro