A fost ispită la "Insula Iubirii", acum a îmbrăcat rochia de mireasă? Imaginea care a ridicat semne de întrebare: Te-ai măritat?

Sursa foto Antena 1

A fost una dintre cele mai sexy ispite care au participat la emisiunea "Insula Iubirii" şi mulţi bărbaţi au visat să o aibă ca parteneră, măcar pentru o noapte.

De curând, Simona căci despre ea vorbim, a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie care i-a pus pe gânduri pe fanii săi. Tânăra de 24 de ani apare în poză îmbrăcată într-o rochie care pare să fie de mireasă. Imediat, prietenii din mediul virtual au întrebat-o dacă s-a măritat.

Ca să nu creeze panică, Simona a mai adăugat două fotografii şi a făcut un album care se numeşte. "Nu vă faceţi griji, nu mă mărit".

Fanii s-au înghesuit să îi facă complimente peste complimente. "Eşti foarte frumoasă", au scris mai mulţi admiratori.

Cine este Simona?

Simona este energică, pozitivă, dornică de noi experiențe. Iubește muzica, trăiește totul la intensitate maximă și nu se teme de tot ceea ce înseamnă provocare. Spune că nu are încredere în bărbați și este foarte suspicioasă în relații. Își dorește înainte de orice o carieră și spune că va decide câți copii va avea în funcție de posibilitățile financiare. Speră ca la „Temptation Island – Insula iubirii” să găsească un bărbat pe măsura ei.

T.S

Citeşte şi:
Nu o mai recunoşti! Andreea de la "Insula Iubirii" şi-a mărit buzele şi a adoptat un nou look

Bianca Roman, ispita de la "Insula Iubirii", transformare totală! Îţi place cum îi stă cu noul ei look?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro