"Sănătatea constă în alimentaţie corectă şi în MÂNCARE, nu în aer şi măsline. Fetelor, mâncaţi!" Vezi ce vedetă spune asta!

+3 click pentru
galerie

O brunetă superbă pune piciorul în prag şi le înfruntă pe divele care spun că se înfometează. Focoasa vedetă afirmă că nu este de acord cu anumite afirmaţii făcute de persoanele publice pentru că influenţează majoritatea tinerilor.

Fiind dansatoare de mic copil, Andreea Popescu, ţine să ducă un stil de viaţă sănatos şi nici nu concepe ideea de înfometare, aşa cum mai procedează anumite vedete din showbiz. Bruneta a postat o poză pe facebook în care şi-a mărturisit părerea despre afirmaţiile vedetelor.
"Am tot văzut în ultimul timp multe persoane publice/vedete, care încurajează înfometarea. Am tot citit cum că: "M-am înfometat 5 zile, am ajuns la spital", "Manânc doar o măslină şi cinci zile mănânc aer". Ar trebui să conştientizeze că, find "spoke person" (imagine), pot influenţa majoritatea tinerilor din ziua de azi. Sănătatea constă în alimentaţie corectă şi în MÂNCARE, nu în aer şi măsline. Fetelor, mâncaţi! Eu mănânc de 3-4 ori pe zi, dar mănânc echilibrat. Fără fast-food, prăjeli excesive. Tot ce este moderat este bun. Vă rog să mă credeţi pentru că am avut la un moment dat 60 de kg. Ştiu ce înseamnă să fii plinuţ şi stiu ce înseamnă să slăbeşti. Am slăbit treptat şi pe o perioadă mai lungă de timp", a scris dansatoarea pe facebook.
După ce era să câştige primul loc în emisiunea "România dansează", de la Antena 1, Andreea Popescu şi-a dorit să arate din nou telespectatorilor de ce este în stare. Dansatoarea este una dintre concurentele la emisiunea "Vedete la apă", acolo unde juraţi sunt Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cătălin Preda.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro