Sânziana Buruiană, declaraţie emoţionantă pentru fiica ei! Ce cuvinte i-a spus minunii de câteva săptămâni

foto: facebook

Sânziana Buruiană a devenit mămică în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat complet. Blonda a spus că nu-şi imagina viaţa ca părinte.

Sânziana Buruiană a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu fetiţa ei de numai câteva săptămâni. Imaginea postată de blondă este însoţită de un mesaj emoţionant despre cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit mămică.

"Cu greu ne imaginam viaţa noastră ca părinţi. Când ajungem însă să avem copii nu ne putem imagina viaţa fără ei", a scris Sânziana Buruiană pe o reţea de socializare.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit, în urmă cu doar câteva luni, cu Nicolae Zuluf, iar recent a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Izabela Ștefania Ioana.

Citeşte şi:

Nici nu zici că a născut. Multe femei o vor invidia pe Sânziana Buruiană pentru modul în care s-a refăcut după naștere

FOTO / Imaginea care a făcut "ravagii" printre fanii Sânzianei Buruiană! Fetiţa vedetei, surprinsă într-o ipostază mai mult decât amuzantă

Dovada că Sânziana Buruiană s-a maturizat! Mesajul emoţionant dedicat fiicei sale: "Ieri eram fericită că mi-am găsit pantofi, azi am găsit fericirea absolută!"

Abia a născut, dar a revenit la obiceiuri! Sânziana Buruiană, la plimbare prin ger într-o ţinută inedită

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro