S-au despărţit!? Cei mai controversaţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-ar fi spus adio! Dovada de necontestat că nu mai formează un cuplu

Şi-au căutat marea dragoste în casa "Mireasă pentru fiul meu", în cel de-al patrulea sezon al emisiunii matrimoniale, însă la mai bine de o jumătate de an de la ieşirea din competiţie cei doi s-ar fi despărţit.

Andrada şi Cristi au reuşit să atragă simpatia celor din jur, însă relaţia lor nu a fost una de durată, căci cei doi s-ar fi despărţit, scriu îngrijoraţi mai mulţi fani pe reţelele de socializare.Ce le-a atras atenţia? Ei bine, dacă până acum cei doi îşi făcuseră publică relaţia pe contul personal de socializare, acum această informaţie nu mai este vizibilă, semn că ceva s-a întâmplat între ei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

Citește și:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro