S-au despărţit de şase luni, dar tot speră la o împăcare! Ce face Cristi din Banat pentru fostul iubit, chiar în Postul Paştelui

S-au căsătorit în faţa fostului primar Viorel Lis, iar de atunci povestea lor de dragoste părea să devină din ce în ce mai solidă. Cristi din Banat şi jumătatea sa visau la o familie şi o căsnicie desprinsă din basme, însă furtuna a coborât în micul lor paradis din Spania, iar despărţirea a fost inevitabilă. Chiar dacă au trecut luni bune de atunci, se pare că există totuşi o speranţă.

Cristi din Banat şi Rafaelo, iubitul său, şi-au unit destinele la sfârşitul lunii iunie, iar cel care le-a oficializat relaţia a fost Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Ceremonia a fost una extrem de emoţionantă, de la care nu au lipsit lăutarii, momentele tandre şi tradiţiile autohtone.
Chiar dacă nimic nu părea să le umbrească fericirea, Cristi şi Rafa au ajuns la despărţire, dar, cu toate astea, artistul nu s-a îndurat să îl dea afară din casă pe fostul iubit. „Aştept să se mai încălzească afară şi îi voi spune să plece din casă. Îmi e milă de el să îl scot acum afară”, a declarat Cristi din Banat.


Acum, în Postul Paştelui, se pare că artistul a revenit la sentimente mai bune şi, cine ştie, speră că vor ajunge chiar şi la o împăcare. „Noi am ajuns să trăim în casă ca fraţii, şi chiar dacă ar fi o împăcare, acum, în post, nu se poate pune problema de a întreţine relaţii sexuale”, a declarat Cristi din Banat, cu ceva timp în urmă.


Pentru a pune baze solide împăcării lor, dar şi pentru a-l recuceri, Cristi găteşte non stop, ce-i drept, doar mâncăruri de post. „Sunt un creştin practicant. Am fost pocăit foarte mult timp şi de acolo mi-a rămas stricteţea asta”, a mai spus Cristi.

Citeşte şi:

VIDEO / Un artist celebru, violat la 14 ani de o femeie cu 21 de ani mai mare! Mărturisirile halucinante ale vedetei te vor lăsa fără cuvinte

A fost violat la 15 ani, iar de atunci nu vrea să mai audă de femei! Povestea INCREDIBILĂ de viaţa a unui celebru artist de la noi

VIDEO / Cristi din Banat, SCANDAL cu fostul iubit! "A spus că-i bagă un picior în stomac"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro