VIDEO / SCANDAL după NUNTĂ! Adrian Mutu, lovit unde îl doare mai tare

Vestea nunţii lui Adrian Mutu cu Sandra Bachici l-a surprins foarte tare pe omul care până acum câţiva ani îi era cel mai bun prieten, Adrian Marţian. Acesta are chiar un "cadou" de nuntă pregătit pentru el.

Omul de afaceri Adrian Marţian susţine că Adrian Mutu şi mama lui au semnat acte în fals, într-o afacere în care este implicată şi fosta lui soţie. Acesta a depus o plângere penală împotriva lor şi săptămâna viitoare vor fi audiaţi, aşadar fericirea cuplului proaspăt căsătorit s-ar putea apropia de sfârşit.

"El nu mai ştie ce să facă ca să apară în presă. În 2012, Sandra venea la el în Italia ca damă de companie. Am dovezi. Îi fac un cadou foarte frumos de nuntă. Am o altă plângere penală pe care am depus-o la Cluj referitoare la contractul de vânzare-cumpărare fals pe care l-a făcut cu fosta mea doamnă şi am început urmărirea penală împotriva lui şi împotriva mamei lui. Săptămâna viitoare vor fi audiaţi. De data asta li s-a cam înfundat şi se va face lumină. Va începe un proces, bineînţeles. N-o să rămână definitv în Cuba. Îi doresc acelaşi lucru care s-a întâmplat cu fosta mea doamnă şi cu mine. Îi doresc ce mi-a pregătit el mie. N-am cum să-l iert. Eu nu aş fi atentat la familia lui niciodată, oricât de duşman mi-ar fi fost", a declarat Adrian Marţian, luni, în emisiunea "Star Magazin" de la Antena Stars.

Îl acuză că a lovit-o

În schimb, Rodica Mutu îl acuză pe Adrian Marţian, fostul partener de afaceri al fiului ei, că ar fi bătut-o. Nu oricum, ci de faţă cu mascaţii. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu un an,  în timp ce Adrian Marţian încerca să între în posesia utilajelor pe care le are în fabrica de biogaz din Oradea, mărul discordiei dintre Mutu şi Marţian. "Cine poate să creadă aşa ceva. Este o fabulaţie. Eram acolo cu executorul judecătoresc  şi cu mascaţii. Nu se pune problema", ne-a mărturisit Marţian. Cu toate acestea, procurorii din Oradea au deschis, la plângerea Rodicăi Mutu, un dosar penal pe numele omului de afaceri, ce se află şi acum pe masa magistraţilor.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

Adrian Mutu ajunge cu forţa în faţa procurorilor! Cum îl urmăresc belele şi-n India

INCREDIBIL! Fostul partener de afaceri al lui Adrian Mutu, la întâlnire cu mama internaţionalului

Acuzaţii grave la adresa lui Adi Mutu! "El şi mama lui au semnat acte în fals!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro