Scandal la filmările emisiunii Magdei Ciumac! ”A fost o mică problemă”

Magda Ciumac a intrat în linie dreaptă cu filmările pentru emisiunea pe care o va avea la Timișoara, pe unul dintre posturile locale de acolo. Și, cum emisiunea cu pricina va avea un caracter tabloid, deja au apărut primele ”mici frecușuri”.

”A fost o mică problemă cu machiajul, dar s-a rezolvat. Mi s-a reproșat că eram prea închisă la ten, dar probabil a fost din cauza fondului de ten folosit. Eu am tenul foartte deschis, iar bronzul din vacanțe s-a dus, iar unii au comentat că aș fi fost machiată neinspirat, dar i-am pus la punct”, ne-a explicat Magda Ciumac.

Și, pentru că are emoții cu privire la emisiunea pentru care deja a filmat un promo alături de moderatoarea Roxana Lungu al cărei invitat permanent va fi, Magda a recunoscut că se pregătește să fie incisivă. ”Nu am vrut să fiu prezentatoarea emisiunii pentru că ar fi trebuit să fiu imparțială. Așa, ca invitat permanent, voi putea vorbi liber, voi putea spune exact ce am de spus fără să mai fiu diplomată. Și să îi taxez pe cei care greșesc chiar dacă nu le va conveni și va ieși scandal. Oricum, deja am filmat un promo alături de Roxana și de mascota emisiunii, Rolly, un cățeluș. Ne-am inpirat din succesul lui Billy al Andrei Trandaș”, ne-a mai spus Magda.


În altă ordine de idei, Magda spune că, de vinerea viitoare, atunci când va fi difuzată prima emisiunea, va intra în regimul de ”direct” specific unor emisiuni de tip tabloid.

”Prima emisiune e înregistrată, dar, următoarele vor fi în direct. Sper să reușim să facem un lucru care nu s-a mai făcut în Timișoara, iar emiisunea să aibă succes. Oricum, eu îmi doresc să reușim, este important pentru mine să fac ceva, să fiu independentă financiar, să nu se spună despre mine că sunt iubita unui om de afaceri, ci că am emisiunea mea”, a mai spus Magda.
”Va fi un fel de invitat special al unei emisiuni cu profil monden pe care o vom lansa cât de curând. Vom vedea ce audiență va face”, ne-a spus, în exclusivitate, Stelu Iordache, patronul televiziunii timișorene.

Citește și:

BOMBĂ în televiziune! Magda Ciumac se întoarce ”pe sticlă”! Unde va lucra vedeta OTV?

Împăcarea încredibilă! A uitat de actualul soţ şi şi-a petrecut weekendul la munte cu fostul şi cu băieţelul lor, după 5 ani de despărţire

Magda Ciumac le râde în nas duşmanilor şi se laudă cu bogăţiile oferite de soţ: "Am parte de toate"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro