Scandal la notariatul la care trebuia să divorțeze Marcel Toader și Maria Constantin! Poliția a ajuns acolo

+2 click pentru
galerie

Ajunsă la notariatul la care ar fi urmat să divorțeze de Marcel Toader, Maria Constantin a fost asaltată de jurnaliști, ea recunoscând că va semna actele de divorț fără niciun fel de probleme. Doar, oricât ar semna ea, fără semnatura lui Marcel Toader, totul pare să fie inutil... Iar scandalul a fost... pe măsură.

Mai exact, în urmă cu doar câteva minute, în notariatul în care Maria l-a așteptat pe Marcel, degeaba, au ajuns și doi polițiști, chemați, cel mai probabil, de cei din interior, ușor timorați de prezența jurnaliștilor de afară.
La ieșire, Maria, îmbrăcată într-o rochie galbenă, fără sutien, a declarat că, din punctul ei de vedere, divorțul e finalizat.
Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, dar, la termenul stabilit, bărbatul nu s-a mai prezentat. SPYNEWS.RO a anunţat în exclusivitate faptul că acesta nu mai are de gând să semneze astăzi la notar. Maria Constantin a reacţionat.
"Să fie sănătos. Eu îmi fac datoria şi dacă nu vine, iar bine." a spus Maria Constantin pentru Antena Stars.
Ea a mai explicat că în zilele următoare va pleca din Bucureşti, are concerte la Satu Mare şi Timişoara. În cazul în care cei doi nu vor semna actele la notar, vor ajunge în instanţă. 
Rămâi pe SPYNEWS.RO pentru a afla toate detaliile acestui divorţ care se pare că deocamdată nu mai este divorţ sau poate nu a fost niciodată. Totul vei afla doar de la cel mai tare site de sştiri mondene din România, www.spynews.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro