Scandal MONSTRU în Danemarca! Transsexualul Naomi și-a pus în cap întreaga comunitate

Reușește, oriunde ar merge, să provoace scandaluri peste scandaluri. Iar de această dată, Naomi a rueșit să își pună în cap întreaga comunitate de români din Danemarca. Iar asta doar în câteva zile, transsexualul reușind să îi irite pe cei de acolo după ce le-a tras o ”țeapă” de toată frumusețea.


”Venind de la Göteborg (Suedia, n.r.) Naomi mi-a cerut ajutorul, voia cazare pentru o noapte. Evident, l-am cazat la mine acasă, ascultându-i și trista istorie”, povestește Valentin Andersen, un român stabilit în Danemarca și președintele asociației de prietenie româno-daneze din Copenhaga. Pe atunci, habar nu avea în ce scandal va fi implicat. Pentru că, în dorința de a-l ajuta pe Naomi, Valentin a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i face viața mai ușoară lui Naomi.
Mai mult chiar i-a împrumutat și o sumă consistentă de bani și, special pentru Naomi, a organizat o petrecere la care acesta să cânte. Dar, ”minunea”, ne-a explicat Valentin, a ținut doar trei zile. Pentru că, din senin, Naomi a început să facă probleme peste probleme. Întâi, după ce i-a fost plătită cazarea într-un hotel, a fost dat afară de acolo pentru că nu a respectat regulile, apoi a început, tot el, să facă scandal că nu i se mai împrumută alți bani.
”A început să vorbească vulgar, după care îmi cere ajutorul. Voia să îi dau 100 de euro să ajungă în Hamburg. Prima oară am refuzat, dar pe urmă m-am gândit să îi iau un bilet de tren ca să plece din Danemarca și să nu mai facă și alte victime. Când am sunat să îi spun că îi cumpăr bilet și îl înmânez personal mi-a spus că nu vrea, vrea doar banii și atât. Acum se află pe la biserica săracilor din Copenhaga atrăgând victime și cerșind”, ne-a mai spus, revoltat Valentin, acesta recunoscând totodată că apariția transsexualului în viața lui și a comunității de acolo i-a adus numai probleme și, evident, a rămas și fără o sumă importantă de bani, aproximativ 1.000 de euro.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro