Se însoară și a uitat de copil! Face bani pe bandă rulantă, dar nu are câteva sute de lei să-și hrănească îngerașul! Fosta soție iese la atac!

Nici nu şi-a anunţat bine căsătoria că a și izbucnit scandalul. Motivul? Câteva sute de lei amărâte pe care el, susține fosta lui soție, a ”uitat” să le plătească ca pensie alimentară pentru copilul pe care îl au împreună. Iar acul, l-a „cadorisit” cu un proces penal...

Chiar dacă sunt divorţaţi de ceva timp, problemele dintre Mariana şi Gazi Demirel par departe de a se termina, fosta lui soţie depunând o plângere penală pe numele lui Gazi, pentru neplata pensiei alimentare, pe care instanţa a stabilit-o la finalul procesului de divorţ.


Mariana Tudor, fosta soţie a lui Gazi Demirel, a lămurit totul, pentru Spynews.ro. „Eu nu aş vrea să mai fiu implicată în discuţiile fostului meu soţ. Nunta lui nu are legătură cu procesul de partaj, care a fost intentat de mine acum câteva luni, cu mult înainte să ştiu de nuntă. Problema este că el nu a mai plătit de un an pensia alimentară a fetiţei noastre, iar eu am depus o plângere penală împotriva lui pentru acest lucru. Este o sumă modică, 500 de lei, dar cum eu îmi respect partea din proces, care s-a stabilit la divorţ, şi anume vizitele pe care cea mică le face la tatăl ei, aşa cred că ar fi corect ca şi el să îşi respecte partea lui”, a declarat Mariana, fosta soţie a lui Gazi Demirel.


Fosta soţie a lui Gazi vrea să se termine toate discuţiile dintre ea şi Gazi, din care cel mai mult de suferit nu ar avea decât fiica lor. „Nu vreau să vorbesc despre el, îi doresc să fie fericit şi sănătos, iar toate problemele noastre vor fi rezolvate de instanţă”, a mai spus Mariana.
Contactat de reporterii Spynews.ro, Gazi Demirel a refuzat să comenteze situația.

Citeşte şi:

EXCLUSIV / Ce lovitură a primit "Sultanul" Gazi Demirel de la fosta nevastă, chiar înainte de a o cere de soţie pe actuala iubită!

A făcut anunţul în direct! Gazi Demirel se căsătoreşte! Cum arată logodnica lui şi când va avea loc nunta

Gazi Demirel are probleme cu legea! Vezi ce a păţit Suleiman de România!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro