Sentimentele lui Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost călcate în picioare! Emilia l-a înşelat: "Mi se pare josnic! S-a întâlnit cu fostul ei iubit!"

Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu" a aşteptat cuminte ca Emilia să revină alături de el în competiţie, dar nu se poate spune acelaşi lucru şi despre iubita lui.

În cele şapte săptămâni în care a fost plecată, Emilia nu a respectat singura cerinţă a lui Nicolae. Tânăra s-a distrat în club cu fostul ei iubit şi l-a mai văzut de câteva ori până când s-a întors în competiţie.

"Am crezut că vei pleca. Parcă nu mai rezistai. Abia aşteptam să intre fetele în casă ca să îţi văd reacţia. Nu mai veneam dacă făceai boroboaţe. Ce-i al meu e al meu. Nu-mi place să iasă la ţigară cu toate fetele. Fostul meu prieten locuieşte lângă mine şi ne-am întâlnit. Am fost în club şi am aflat că vine şi el. Nu l-am chemat eu. Am mai vorbit la telefon şi ne-am văzut în faţa blocului", a declarat Emilia, joi, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1."Mi-era frică că nu te vei mai întoarce. I-am cerut înainte să plece să nu se întâlnească cu fostul ei iubit", a spus Nicolae. Loredana a criticat-o imediat: "Mi se pare foarte josnic! El plângea pe la toate camerele, iar ea se vede cu fostul iubit!".

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

FOTO / A intrat ca o albinuță la ”Mireasă pentru fiul meu” și a ajuns cât o balenuță. Una dintre concurente i-a șocat pe fani

După ce a fost acuzat că este homosexual, imaginile ACESTEA cu Nicu de la ”Mireasă pentru fiul meu” au apărut pe internet

Apariţie senzaţională. Viitoarea mămică, Mirela Boureanu Vaida, a făcut furori într-o rochie scurtă. Doamne, ce bine arată!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro