Sfârșitul unei povești de dragoste inedite! Abhi este hotărât să se despartă de Pragya

Filmulețul cu Pragya și Suresh care o ține în brațe pare a fi limita extremă pe care Abhi poate să o accepte, el fiind hotărât să o scoată definitiv din viața lui pe Pragya. Chiar și așa, Abhi nu ezită nicio secundă să îi facă lui Suresh o criză de gelozie.

Pragya încearcă din răsputeri să îi convingă pe toți că ea nu are nicio vină, dar totul este în zadar. Abhi găsește buletinul lui Suresh pe pat și este hotărât să îl întâlnească personal, pentru  a lămuri lucrurile. Abhi începe să se certe foarte tare cu Suresh și să îi ceară explicații, iar acesta nu înțelege de ce. Suresh este cu atât mai confuz cu cât Abhi îi cere explicații despre comportamentul neadecvat pe care l-a avut cu soția lui. Bona lui Abhi nu acceptă cuvintele grele pe care el i le adreseayă lui Pragya astfel că nu ezită nicio clipă să îl pălmuiască. Pentru a se apăra, Abhi îi arată bon ei lui, dar și lui Bulbul filmulețul cu Pragya și Suresh, iar cele două rămân fără cuvinte. nervos, Abhi își pierde cumpătul și vrea să îl lovească pe Suresh cu o piatră, dar Pragya îl oprește la timp.

Abhi și Pragya reușeșsc să stea de vorbă cu bona lui Abhi și să lămurească cele întâmplate. inițial, Abhi refuză să aibă discuția, dar la insistențele bon ei el acceptă. După ce toată lumea a plecat din casă, Abhi începe din nou să își reverse ura pe care o simte pentru Pragya, în timp ce ea continuă să încerce să îl convingă că nu este vinovată de nimic. Cu toți nervii pe care i-a acumulat, Abhi urcă în dormitorul lui și al lui Pragya, unde începe să scoată toate lucrurile ei, pentru a nu mai avea nicio amintire de la ea. Bulbul încearcă din răsputeri să ascundă filmulețul cu Pragya de mama ei, dar exact în acel moment Sarla îi cere telefonul. Din fericire, Sarla vede doar filmulețele din timpul concertului lui Abhi.
Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro