A murit Alex Faur, „băiatul de oraș” pentru care Delia cerea ajutorul oamenilor, zilele trecute!

+3 click pentru
galerie

A murit Alex Faur, cel pentru care Delia cerea ajutorul oamenilor, zilele trecute! © Instagram

Celebrul băiat de oraș pentru care Delia a făcut apel disperat zilele trecute, Alex Faur, s-a stins din viață! 

Prietenul vedetelor, Alex Faur, cel pentru care numeroase persoane au făcut apel zilele trecute s-a stins din viață. Alex a aflat de boala de care suferea în urmă cu 3 săptămâni și de atunci, vedetele din showbizul românesc s-au mobilizat pentru a-l ajuta. 

Astfel, peste 80 de persoane au mers să doneze sânge pentru a-l salva pe Alex Faur și inclusiv www.spynews.ro a scris despre cazul trist al prietenului tuturor vedetelor din România. Din păcate, vestea tristă a venit ca un fulger, chiar în ziua înmormântării lui Răzvan Ciobanu! În ciuda tuturor eforturilor disperate de a fi salvat, Alex Faur s-a stins din viață, potrivit surselor www.spynews.ro. 

Delia s-a implicat și ea emoțional și a cerut ajutorul fanilor săi pentru ca bunul ei prieten să se salveze. Din păcate, totul a fost în zadar căci Alex Faur s-a stins din viață, la numai 3 săptămâni de când a aflat de boala gravă care-l măcina. 

Cine a fost Alex Faur

Alex Faur era un apropiat al milionarilor din România, făcând parte din gașca bogătașilor, prin prisma relației de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab. 

Alex Faur era prieten apropiat cu Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia dar și multe alte vedete. El călătorea cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și ia mereu parte la evenimente importante, în diferite țări. 

Alex Faur era prieten bun cu multe vedete de la noi și se învârte în cercuri înalte. Băiatul de oraș făcea parte de gașca de bogătași ai României. Alex Faur trecuse, în urmă cu ceva timp printr-o mare cumpănă, când mama lui s-a stins din viață. A plecat în Peru la un vraci și după întâlnirea cu acesta a decis să renunțe la vicii. În ultima vreme, Alex Faur bea doar apă plată în club și adoptase un stil de viață sănătos. Făcea foarte mult sport, iar asta chiar a fost și ultima dorință a mamei sale. Vizita în Peru a fost revelatoare pentru Alex Faur, care și-a schimbat viața radical după întâlnirea cu vraciul.

Alex Faur suferea de o boală gravă, despre care a aflat în urmă cu doar 3 săptămâni. Delia se numără printre primele vedete care au făcut un apel pe rețelele sociale pentru ca oamenii să doneze sânge. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro