A murit Ramon, fostul concurent care i-a impresionat pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

A murit Ramon, fostul concurent care i-a impresionat pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu © Arhivă

A murit Ramon, fostul concurent al unei emisiuni culinare, care le-a câștigat simpatia lui Chef Bontea, Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu prin talent și prin farmec. Ramon se lupta de ceva vreme cu o boală crâncenă, însă, luni dimineață, a fost anunțat că s-a stins.

„Din păcate, Ramon a pierdut lupta cu boala ce îl chinuia de atâta timp. Dumnezeu să-l odihnească!”, a postat Info Iași, pe Facebook.

Ramon Chicireanu, fost concurent al unei celebre emisiuni culinare, a murit după o luptă aprigă cu cancerul. În urmă cu doi ani a reușit să învingă nemiloasa maladie, care a revenit ulterior, mai agresivă și, iată, fatală.

Boala l-a schimbat complet

Cazul lui Ramon a ajuns să fie puternic mediatizat în urmă cu o săptămână, atunci când Cristina Rotarescu a făcut o postare pe Facebook, în care le cerea oamenilor să doneze cât pot pentru a finanța tratamentul costisitor al fostului concurent. 

Un apel umanitar a făcut, la vremea respectivă, și Chef Florin Dumitrescu, care i-a îndemnat pe oameni să îl ajute pe Ramon.

La vremea când a fost făcut apelul pentru ajutorarea fostului concurent, au fost distribuite și niște fotografii cutremurătoare, care arătau cât de mult l-a afectat nemiloasa boală.

Numeroși oameni au transmis mesaje îndurerate și de condoleanțe.

„O veste foarte tristă, speram să se facă bine! Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei!”, ”Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un om minunat care ne-a adus zâmbetul pe buze cu felul lui de a fi! Mare păcat de pierderea lui!”, ”Dumnezeu să-l odihnească în pace… a făcut mulți români să zâmbească prin farmecul lui”, au fost câteva dintre comentarii.

Ramon Chicireanu a lăsat în urmă o soție și trei copii frumoși. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro