Cătălin Scărlătescu, prima reacție după ce Ramon a murit. Mesajul transmis de celebrul chef

Cătălin Scărlătescu, prima reacție după ce Ramon a murit. Mesajul transmis de celebrul chef © Arhivă

Cătălin Scărlătescu a avut prima reacție, după ce a aflat că Ramon, fost concurent al unei emisiuni pe care a jurizat-o, a murit. Ramon a fost răpus de o boală cruntă, după ce numeroși oameni, printre care chiar celebrii chefii, au încercat să strângă fonduri pentru tratament.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace...”, a fost mesajul simplu, dar trist, postat de Chef Scărlătescu, în această dimineață.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,,,

O postare distribuită de Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu) pe

Cine a fost Ramon

Ramon Chicireanu a fost concurent la o îndrăgită emisiune culinară, jurizată de nimeni alții decât Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. În urmă cu doi ani, a fost diagnosticat cu cancer, boală pe care a reușit să o învingă... o perioadă. Din păcate, nemiloasa maladie a recidivat și a revenit și mai agresivă.

Acum peste o săptămână, pe rețelele de socializare se făcea o campanie umanitară, în care oamenii erau rugați să contribuie, cu cât puteau, la tratamentul costisitor al lui Ramon. Printre cei care au contribuit la răspândirea veștii s-a numărat chiar Chef Dumitrescu.

„Pe Ramon sigur l-ați văzut pe Youtube”, scria Florin Dumitrescu. „Dacă nu l-ați văzut, căutați pe net să vă reîmprospătați memoria!! @chicireanu_ramon capul sus, bărbate că poți tu să treci și peste asta!”

Luni dimineață, Info Iași a anunțat moartea fostului concurent, care a pierdut lupta cu boala care nu i-a mai oferit o șansă la viață.

„Din păcate, Ramon a pierdut lupta cu boala ce îl chinuia de atâta timp. Dumnezeu să-l odihnească!”, a fost mesajul postat pe Facebook.

Ramon a lăsat în urmă trei copii și o soție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro