A rămas însărcinată, deşi medicii i-au spus că nu poate! O cântăreaţă de la noi a dat vestea la TV

+3 click pentru
galerie

A rămas însărcinată, deşi medicii i-au spus că nu poate! O cântăreaţă de la noi a dat vestea la TV © Captură video

O cunoscută cântăreaţă de la noi a trăit momente extrem de emoţionante atunci când a aflat că este însărcinată, deşi medicii i-au spus că nu poate face copii în acea perioadă. Mai mult decât atât, după primul copil, urmează şi al doilea, căci este însărcinată din nou.

Georgiana Lobonţ, cântăreaţă de muzică populară, a adus pe lume un băieţel în urmă cu mai bine de un an, iar acum urmează să aibă şi o fetiţă. Este însărcinată în aproape opt luni şi se declară în culmea fericirii. 

"Fetiţă, Irina Maria, am şapte luni jumate. Mi s-a spus că pentru o perioadă de timp nu voi putea deveni mamă. Am trecut printr-o perioaă de cumpănă. Am avut norocul de la Dumnezeu pentru că doar o lună s-a întâmplat treaba asta. Am început un tratament. Când s-a terminat tratamentul am aşteptat şi efectiv nu venea menstruaţia. L-am trimis pe soţul meu să ia un test. Mă consola. Zisesem că o să înfiem. Dumnezeu ne-a dat doi copii. Primul a fost băieţelul. Am transpirat din cap până în picioare când am văzut liniuţele pe test", a spus Georgiana Lobonţ la Antena Stars. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro