A stat ascunsă o perioadă, dar acum iese în față! Raluca Podea, detalii picante despre sarcină și noul iubit: "Sunt acolo niște energii"

+3 click pentru
galerie

A stat ascunsă o perioadă, dar acum iese la rampă! Raluca Podea, detalii picante despre sarcină și noul iubit: "Sunt acolo niște energii" © Instagram

A dispărut o perioadă din showbiz și nimeni nu a mai știut nimic despre ea. Raluca Podea, căci despre ea este vorba, a început anul în forță, dar vrea să își trăiască viața personală cu mai multă discreție decât o făcea odinioară.

Raluca Podea spune că este un om complet schimbat și este destul de rezervată în privința noului iubit. Blondina vrea să îl țină ascuns pe bărbatul misterios care i-a adus zâmbetul pe buze după despărțirea de Florin Pastramă. 

"Nu mai vreau să fiu femeia din trecut. Trebuie să fiu mai egoistă și mai rea. Bineînțeles că am un iubit, doar nu stau la infinit singură. Cine decide să îți fie aproape trebuie să treacă niște probe. Cred că lăsăm timpul să treacă, să ne cunoaștem. Dacă urmăm pașii care trebuie o să fie mai bine. Fericirea trebuie să o ții ascunsă, sunt acolo niște energii, nu toți oamenii îți vor binele. Știu să mă ascund bine.", a povestit Raluca Podea, la Agenția Vip.

Îl ține ascuns

Cât despre noul iubit, Raluca Podea spune că nu vrea să se grăbească, însă nu exclude posibilitatea apariției celui de-al doilea copil. Vedeta nu a vrut să dea foarte multe detalii și rămâne de văzut dacă o vom vedea în rochie de mireasă în curând. 

"Nu are nimic special, după o perioadă de singurătate am decis că am nevoie de cineva în viața mea. Am făcut lucruri pentru cine nu a meritat, o să mă schimb. Îmi mai doresc un copil, dar când o să fie cazul, când o să vină momentul, acum nu sunt pregătită, vreau să îmi trăiesc viața.", a mai spus Raluca Podea

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro