Abi Talent, despre Antonia: „Îmi dă mesaje, mă înjură, apoi îmi dă block”

+3 click pentru
galerie

Abi Talent, despre Antonia © Instagram

Se va stinge scandalul în curând? Alex Velea și Abi Talent par să se războiască mocnit, încă de când o întâlnire în mall dintre cei doi s-a lăsat cu scântei. În timp ce Alex Velea s-a abținut de la declarații publice, Abi Talent a acceptat să vorbească despre subiectul momentului, în direct la Antena Stars.

Alex Velea a intrat într-un con de umbră, iar scandalul cu Abi Talent l-a scos de acolo – asta susține chiar Abi, care a susținut că acest scandal se va termina numai atunci când Alex Velea se va opri din a-i da replică.

„Eu n-am nimic de împărțit cu el. El nu mai face bani din 2015. Din 2015, nu îl mai știe nimeni. L-a uitat lumea. Eu sunt doar de un an de zile pe internet și se vorbește numai de mine încontinuu. De Velea n-a mai vorbit nimeni până azi”, a mai spus Abi Talent.

Atunci când i-a fost adus contra-argumentul participării lui Alex Velea la Asia Express, Abi Talent a completat: „Lumea se uită la Asia Express, nu la Alex Velea. Că dacă se uita la Alex Velea, îi dădea like pe Instagram. Eu am cele mai multe like-uri din România, peste 200-300 de mii.”

Abi vs Antonia

Nici Antonia nu a scăpat „nepătată” din acest conflict. După ce inițial a zis că renunță la scandal din respect pentru Antonia, faptul că artista a spus că „nu are nevoie de respectul lui” l-a făcut pe Abi să se răzgândească. Acesta a susținut că este frecvent contactat de iubita lui Velea, pentru a fi... înjurat!

„Știți ce face Antonia? Îmi dă mesaje pe Instagram, mă înjură și dup-aia îmi dă block. Normal că le am (n.r. mesajele), în telefon”, a spus Abi Talent, la „Star Magazin”, pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro