Alex Velea e de neoprit! Replici dure la adresa lui Abi Talent. "M-a sunat taică-tu de la puşcărie şi m-a rugat să te iert"

Alex Velea e de neoprit! Replici dure la adresa lui Abi Talent. "M-a sunat taică-tu de la puşcărie şi m-a rugat să te iert" © Instagram

Scandalul anului continuă, iar lucrurile par să degenereze într-o manieră cum nimeni nu se aştepta. După ce Antonia i-a adresat cuvinte tăioase "Regelui României", Alex Velea continuă să facă dezvăluiri care şochează!

Este de necrezut ceea ce se întâmplă între Abi Talent şi Alex Velea! Cei doi sunt de neoprit, iar lucurile par a lua o întorsătură ciudată. Nici Antonia nu se lasă mai prejos, iubita lui Velea sărind în apărarea bărbatului şi adresându-i cuvinte tăioase lui Abi. "N-am nevoie de «respectul» tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!", a scris Antonia pe contul de Instagram.

Ei bine, când toată lumea a crezut că lucrurile nu puteau deveni mai rele decât sunt deja, Alex Velea şochează din nou! Artistul a atins latura sensibilă a "Regelui României", mai ales atunci când a deschis subiectul legat de tatăl lui, care se află după gratii. "Băi Laby! M-a sunat taică-tu de la puşcărie şi m-a rugat să te iert pentru hazu slab pe care-l ai, fiindcă tu nu ai fost chiar un copil dorit. Dacă tot stăteam la "taină" ca bătrânii, mi-a mai recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii 7 ani de-acasă cică asimilezi mute info, îţi dezvolţi caracterul, ruşinea şi respectul). A...Şi a mai zis că te salută.", a scris Alex Velea. 

Reacţia lui Abi nu a întârziat să apară, "Regele României" oferindu-i imediat lui Velea răspunsul la situaţia pe care a povestit-o, ba mai mult, ameninţându-l pe acesta. "De la 7 până la 12 ani am stat fără tată şi din momentul în care te legi de chestia asta, s-a cam terminat.", a postat Abi Talent la InstaStory. 

De la ce a pornit totul 

Scandalul dintre cei doi a început în momentul în care Alex Velea şi Abi Talent s-au întâlnit în mall, iubitul Antoniei atenţionându-l pe "Regele României" cu privire la unele declaraţii pe care le-a făcut la adresa lui. Abi a decis să facă întâmplarea publică, scriindu-i un mesaj lui Velea şi ameninţându-l. "M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. 'Am auzit că ai vorbit prost despre mine. E prea multă lume aici, că altfel îţi dădeam un capac'. Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta.", a scris Abi Talent pe contul de Instagram. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro