Abi Talent i-a trimis un mesaj lui Mircea Badea, în direct! Ce a putut să scrie și ce i-a răspuns prezentatorul

+3 click pentru
galerie

Abi Talent i-a trimis un mesaj lui Mircea Badea, în direct! Ce a putut să scrie și ce i-a răspuns prezentatorul © Instagram / Antena 3

În aceste zile, Abi Talent a reușit să ajungă în atenția multora din cauza scandalului aprins pe care îl are cu Alex Velea. Despre acest conflict au existat tot felul de opinii, iar situația nu a fost trecută cu vederea nici de Mircea Badea, care chiar a fost sunat de Abi, în timpul emisiunii!

Potrivit dcnews.ro, totul a început după ce Mircea Badea a citit un articol despre Abi Talent. La scurt timp după, controversatul cântăreț a reușit, se pare, să facă rost de numărul de telefon al prezentatorului. L-a sunat chiar în timpul emisiunii pe care o moderează la Antena 3 și i-a cerut să îl lase să vorbească în direct – că, de, dreptul la replică.

Pentru că nu i-a răspuns la apel, Abi Talent a trebuit să se reorienteze și i-a scris un mesaj!

„Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare!”, și-a început Mircea Badea povestea, în cadrul emisiunii sale.

Prezentatorul a continuat apoi prin a relata exact ce i-a transmis Abi Talent în mesaj și i-a oferit, evident și o replică – în stilul caracteristic!

„Mi-a scris: «Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!». Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a continuat Mircea Badea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro