Alex Velea nu se lasă! Artistul l-a pus la punct pe Abi Talent. "Eu sunt Alex Velea! Ştiu cine sunt şi îmi asum tot ce fac"

Alex Velea nu se lasă! Artistul l-a pus la punct pe Abi Talent. "Eu sunt Alex Velea! Ştiu cine sunt şi îmi asum tot ce fac" © Instagram


Alex Velea şi Abi Talent continuă să ne uimească cu replicile acide pe care şi le aruncă unul celuilalt. De curând, pe contul personal, Alex Velea i-a adresat din nou "Regelui României" mai multe cuvinte dure, dând dovadă de ironie şi sarcasm. 

Scandalul anului 2020 este în plină desfăşurare! După ce Abi Talent a răspuns tăios replicilor care i-au fost adresate, Alex Velea continuă să-l pună la punct. Artistul a postat mai multe InstaStory-uri, în care încearcă să pună capăt scandalului, fiind foarte sigur pe el, dar şi pe ceea ce face. "Spre deosebire de Laby, zis şi Regele Măscăricilor (pă România), eu nu mă hrănesc din energie negativă şi nici nu inventez controverse ca să am atenţia oamenilor. IQ-ul scăzut plus sfaturile noilor amici, băieţii din formaţia "Tolomacii virgini", l-au făcut pe găroi să zică: "Hai să mai fiu prost o dată!"", a fost prima reacţie pe care artistul a postat-o.

Velea nu se mai fereşte şi dă totul pe faţă, vorbind totodată şi despre tineretul din industria muzicală, care tratează totul superficial. "Tăntălăii ăştia care acum au harfe de regizori sunt în urmă rău cu ştirile, ţi le mai zic şi eronate şi astfel faci nişte scenarii care sunt departe de realitate. Eu sunt Alex Velea! Ştiu cine sunt şi îmi asum tot ce fac!", a continuat acesta.

Artistul este conştient de munca pe care a depus-o ca să ajungă la nivelul la care se află în prezent, considerând că Abi a ajuns "sus" din întâmplare, talentul lui fiind la cote minine. "Tu nu ai talent decât în titulatură. Toţi iubim muzica şi muncim pentru succesul nostru. Ţie doar ţi s-a "întâmplat". Noi avem ritmu' în sânge, tu eşti dovada că un aritmic, incult, şi fandosit poate să ajungă "idol fals, prefăcut şi parvenit"", scrie Velea, sigur pe el.

Finalul este unul apoteotic, iar artistul consideră că a câştigat lupta cu "Regele României". "Vino să îţi dau un autograf, nu-şi fă griji. Doar îmi place să te înjosesc. Cu trupu' ăla de râmă cu sexualitate incertă, un capac înseamnă despărţirea de sănătate..şi eu nu te urăsc în aşa hal. Practic ţi-ai dat singur capacu' atunci când ai intrat în jocu' ăsta cu mine.", a încheiat Alex Velea, pe contul său de Instagram. Spre deosebire de Abi Talent, artistul nu a şters nimic şi a lăsat story-urile la vedere în continuare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro