Scandalul momentului continuă! Ce replici acide i-a adresat Abi Talent lui Alex Velea, înainte să le şteargă

+6 click pentru
galerie

Scandalul momentului continuă! Ce replici acide i-a adresat Abi Talent lui Alex Velea, înainte să le şteargă © Instagram

Alex Velea şi Abi Talent au dat startul scandalurilor din showbiz în 2020. Cei doi cântăreţi şi-au început anul cu replici care mai de care mai acide, iar lucrurile nu par să se liniştească. Cel din urmă a revenit cu o altă serie de cuvinte tăioase, pe care le-a făcut publice pe reţelele de socializare, însă ulterior le-a şters. 

După ce reacţia lui Alex Velea s-a făcut auzită în urma replicilor lui Abi Talent, puştiul a decis să nu se oprească aici şi a mai avut câteva cuvinte de spus. Mesajele pe care fanii le-au putut vedea pe reţelele sociale au fost şterse după ceva timp, dintr-un motiv ştiut doar de Abi Talent. 

Abi Talent a continuat seria replici încă de la primele ore ale zilei, lucru dovedit de afirmaţia sa iniţială: "M-am trezit, hai să începem". Cântăreţul a avut ceva de spus legat şi de Antonia, respectiv de fostul ei partener.

"Nu vreau s-o mai lungesc aiurea, o dau direct pe faţă ca să termin de tot. Draga mea Zvelea, azi e numai despre tine, la mulţi ani. Antonia încă e căsătorită cu fostul ei soţ italian, de la care are şi ceasul ăla pe care îl porţi tu", a început Abi Talent.

De asemenea, Abi Talent a avut de comentat şi despre bani.

"Îl păcăleşti pe Lino la bani, dar el n-o să recunoască niciodată. Ai să le dai fraţilor mei vreo 6 mii de euro de pe clipurile pe care le-au făcut la "goldenboy" şi nu au primit banii niciodată", a fost unul dintre mesajele transmise de puşti.

În încheiere, Abi Talent a ţinut să-i spună lui Alex Velea că a început bine anul şi că speră să mai audă de el."Hai că ai început anul bine, sperăm să mai auzim de tine, te pupiiiiiiiiiii", a conchis Abi Talent. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro