Reacția lui Alex Velea în scandalul dintre el și Abi Talent. „Mi-e milă de tine”

+4 click pentru
galerie

Reacția lui Alex Velea în scandalul dintre el și Abi Talent. „Mi-e milă de tine” © Instagram

Anul 2020 a început cu un scandal bombă în rândul vedetelor. Protagoniștii sunt Alex Velea și Abi Talent. După ce cel din urmă i-a adresat câteva replici dure iubitului Antoniei, acesta a reacționat cu niște cuvinte pe măsură.

Recent, Abi Talent le-a povestit fanilor săi pe rețelele de socializare despre întâlnirea sa cu Alex Velea, care a avut loc în mall, acum câteva zile. Velea l-a atenționat pe puști în legătură cu unele declarații pe care acesta le-a făcut despre el.

Abi Talent a ținut să facă public această întâmplare, astfel că i-a adresat un mesaj public lui Alex Velea prin care susținea că acesta l-ar fi amenințat că „îi dă un capac”.

„M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. 'Am auzit că ai vorbit prost despre mine. E prea multă lume aici, că altfel îţi dădeam un capac'. Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta”, a scris Abi Talent pe Instagram.

Ce i-a răspuns Alex Velea lui Abi Talent

Reacția lui Alex Velea s-a lăsat puțin așteptată. Cântărețul i-a răspuns tot prin intermediul rețelelor sociale, mai exact, prin câteva fotografii. Artistul a folosit niște cuvinte acide, numindu-l pe Abi Talent „papițoi” și „regele măscăricilor”.

„Când l-am văzut la cinema pe papițoiu’ ăsta închipuit de Laby, am crezut că a venit să vândă semințe sau să fure telefoane. Am zis că s-a zgârcit Selly și nu a mai dat banii de clovn. Da’ l-a luat p-ăsta regal. Regele măscăricilor”, i-a transmis Alex Velea lui Abi Talent pe Instagram.

Alex Velea i-a transmis lui Abi Talent că nu se pricepe la modă și că îi copiază stilul pe care l-a avut tocmai în 2017.

„Tot insiști cu fashion-ul ăsta care ție ți-e străin definitiv. Nu te ajută nici trupu’ nici mecla. Nu te uiți că porți hainele și accesoriile mele din 2017? Și alea luate de când au băgat reduceri? DAU MODA de când te încălțai cu fesu’ vtm”, a continuat cântărețul pe rețeaua de socializare.

De asemenea, Velea a avut un mesaj care face referire la educația lui Abi Talent, spunându-i că îl compătimește.

„Dacă erai mai educat și știai când să îți păstrezi modestia și când să aplici tupeul ăsta de garoi, nu luai paharu’ ăla în față și îți rămânea și urechea intactă. Mi-e milă de tine”, a mai spus Alex Velea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro