Scandalul începutului de an. Ce a putut să spună Abi Talent în public, despre Alex Velea. ''Ai grijă de copiii tăi''

+4 click pentru
galerie

Scandalul începutului de an. Ce a putut să spună Abi Talent în public, despre Alex Velea. ''Ai grijă de copiii tăi'' © Instagram

Abi Talent pare că vrea să dea startul scandalurilor din showbiz pe noul an, astfel că ''s-a trezit cu chef de scandal'', aşa cum chiar el a precizat pe reţelele sociale.

Abi Talent a vrut să le povestească fanilor săi despre o întâmplare ce îi are protagonişti pe el şi pe Alex Velea. Astfel, puştiul a relatat în mai multe mesaje pe Instagram că, zilele trecute, s-a întâlnit cu Alex Velea în mall, iar cel din urmă a venit la el pentru a-l atenţiona cu privire la anumite declaraţii pe care Abi Talent le-ar fi făcut despre el.

Acum, Abi Talent a ţinut să-i transmită un mesaj public lui Alex Velea, în care îl ceartă pentru mentalitatea pe care o are şi pentru că l-a ameninţat că îi va da ''un capac''.

”M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. 'Am auzit că ai vorbit prost despre mine. E prea multă lume aici, că altfel îţi dădeam un capac'. Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta”, a scris Abi Talent pe Instagram.

Până în acest moment, Alex Velea nu a avut nicio reacţie în acest sens, artistul alegând să se dedice familiei şi prietenilor, refuzând să bage în seamă astfel de incidente care nu fac cinste. Ba din contră, artistul profită să stea cât mai mult cu iubita şi copiii săi, mai ales că înainte de Sărbători au fost separaţi o bună bucată de vreme.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro