Abi Talent, umilit în public. Imagini bombă cu "Regele României", în timp ce este urecheat pe stradă / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Abi Talent, umilit în public. Imagini bombă cu "Regele României", în timp ce este urecheat pe stradă / VIDEO © Spynews.ro

Abi Talent a fost protagonistul unui moment care nu-i face deloc cinste. Artistul care se autointitulează Regele României a fost umilit pe stradă, iar imaginile au ajuns publice.

Abi Talent a fost urecheat pe stradă, iar în imaginile pe care vi le prezentăm în continuare se poate vedea că artistul este destul de speriat. Abi Talent este unul diuntre cei mai cunoscuţi artişti ai generaţiei sale, iar săptămâni la rândul a fost pe locul 1 pe Youtube.

În urma avalanşei de fani cu care s-a îmbogăţit peste noapte, Abi Talent a început să aibă o atitudine ostilă şi destul de criticată de multe persoane, acestea considerând că artistul nu îi tratează frumos pe oamenii de lângă el.

Ba chiar de la un astfel de motiv a pornit şi scandalul în care este implicat. Astfel, băiatul care l-a umilit pe Abi Talent a ţinut să vorbească public despre motivul care l-a împins să-l urecheze pe acesta.

Marco, aşa cum se numeşte băiatul cu pricina, a povestit că a fost deranjat de felul în care Abi Talent a tratat-o pe o fetiţă. Se pare că fata a venit la el pentru a-l ruga să facă o fotografie împreună, însă Abi Talent ar fi luat-o la mişto.

Marco, extrem de deranjat de felul în care Abi Talent se comportă cu fanii săi, a decis să-i dea de unul singur o adevărată lecţie. Acesta l-a urecheat, iar Abi Talent s-a supus umil, fără să încerce să aibă vreo reacţie violentă la adresa băiatului care l-a umilit public, pe reţelele sociale.

"Dacă cineva îmi face mie ce i-am făcut eu lui, îmi dau eu viaţa, dacă poate să-mi facă mie cineva. Eu am 17 ani, sunt un copil şi nu am frică de nimic. L-am luat de ureche ca să nu mai aibă fuguri", a spus Marco, pe reţelele sociale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro