Pahar aruncat, concert oprit și lovitură la cap! Abi Talent, scos cu Poliția din Tulcea! Avem informații exclusive despre marele scandal

+3 click pentru
galerie

Pahar aruncat, concert oprit și lovitură la cap! Abi Talent, scos cu Poliția din Tulcea! Avem informații exclusive despre marele scandal © www.spynews.ro

Avem informații exclusive cu privire la scandalul de vineri seară, dintr-un club din Tulcea, acolo unde Abi Talent a fost lovit cu un pahar. Surse apropiate cântărețului ne-au explicat, pas cu pas, ce s-a întâmplat acolo.

Concertul din clubul din Tulcea se aștepta a fi unul ca toate celelalte: sute de fani, muzică, țipete, fotografii, însă nu și un pahar aruncat spre cel care întreținea atmosfera pe scenă. Abi Talent, cel care strânge sute de tineri la concertele lui, s-a trezit cu o lovitură puternică în zona capului. 

Cine a aruncat? Apropiații lui Abi, prezenți în clubul respectiv, susțin că e vorba chiar de patronul localului. În primă fază acesta ar fi aruncat cu un pai, însă oamenii au crezut că voia să îi atragă atenția lui Abi. Nu au mai durat câteva minute, căci un pahar de sticlă, destul de dur, l-a lovit pe Abi Talent în zona capului. Speriat, cu durere în zona respectivă, Abi a coborât de pe scenă și a încheiat concertul. 

Nimeni nu înțelegea ce s-a întâmplat! Sutele de fani ai lui Abi au ieșit afară după el, încercând să afle ce s-a întâmplat, dar și să se fotografieze cu trapperul. 

Bineînțeles că imediat au intervenit și bodyguarzii, care, spun apropiații lui Abi, s-au comportat exemplar și i-au ajutat să iasă din mulțimea adunată pentru explicații. Mai departe, lucrurile par desprinse din filmele polițiste. Abi Talent și echipa lui au avut nevoie de oamenii legii pentru a părăsi orașul, căci se temeau pentru viața lor. Nu știau cine le dorea răul sau ce li s-ar mai putea întâmpla. Potrivit surselor www.spynews.ro, mai mulți polițiști au mers alături de Abi Talent și echipa până la ieșirea din oraș, acolo simțindu-se în siguranță. 

Contactat de către persoanele apropiate lui Abi, patronul clubului nu a vrut să discute despre incident și nici despre acuzațiile care i se aduc, deși există filmulețe în care este surprins aruncând cu paharul de sticlă spre artist. 

Care este starea lui Abi?

Abi Talent s-a ales cu o umflătură în zona capului și dureri. Chiar și așa, cunoscutul trapper nu vrea să renunțe la concertele din aceste zile. Spre exemplu, sâmbătă a plecat spre Timișoara pentru a se întâlni acolo cu sutele de persoane care îi ascultă muzica și vor să se bucure de un concert pe cinste. 

Concluziile? Abi Talent și cei care fac parte din echipa lui susțin că nu se așteptau niciodată la așa ceva. Tot timpul merg la concerte unde artistul este așteptat de sute, poate chiar mii de fani și nu se întâmplă așa ceva, însă speră ca de acum înainte să nu se mai confrunte cu o astfel de situație șocantă! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro