VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de iubită, Abi Talent o lasă mai moale cu figurile! Ce a fost nevoit să facă artistul de dragul partenerei sale

+4 click pentru
galerie

Abi Talent are o ţară întreagă la picioare, este bogat, iar aroganţele nu lipsesc din dotare. Totuşi, ca orice puşti, are o slăbiciune! Cântăreţul este îndrăgostit nebuneşte de o tânără vloggeriță. Când vine vorba de partenera sa, artistul lasă la o parte figurile şi se transformă într-un veritabil mieluşel.

Abi Talent are, de ceva timp, o relație cu o frumușică pentru care este în stare de orice. Artistul a dovedit acest lucru în urmă cu câteva zile, chiar sub ochii paparazzilor Spynews.ro.

Aflat în Bucureşti, la ceas de seară, alături de un prieten, Abi Talent a fost protagonistul unui moment surprinzător.  În plină stradă, „Regele României” şi-a aşteptat iubita aproximativ o jumătate de oră. Ba mai mult, când fata şi-a făcut apariţia, artistul nici nu a îndrăznit să comenteze.

Cei trei s-au dus la farmacie, apoi au dat o tură prin oraş cu nişte trotinete electrice, după care au încheiat seara într-un supermaket, dornici să-şi recapete energia cu ajutorul unor sucuri.

A devenit celebru cu „Papuci Gucci”

Abi Talent a înnebunit țara cu ”Papuci Gucci”, piesă care a strâns peste 21 de milioane de vizualizări. Artistul provine dintr-o familie înstărită, iar banii nu au fost niciodată o problemă pentru el. În acest condiţii, “Regele României” are, din toate punctele de vedere, viitorul asigurat.

Un compozitor altfel

Abi Talent a dezvăluit că își găsește inspirația din lucruri simple. El a adăugat că nu are o armată de oameni care să se ocupe de imaginea sa.

„Piesa cu dă-te mare am făcut-o când stăteam pe wc, nu vă mint. În genul acesta de muzică nu contează vocea, contează ce exprimi. Eu eram mai fițos înainte decât sunt acum. Aveam arfe de vedetă, prin oraș. Nu eram așa cum sunt acum. Văd altfel lucrurile”, a declarat Abi Talent.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când „Piţi” Junior nu are timp de ea, alt bărbat îi ţine companie! Cu cine a fost surprinsă la restaurant Cristina Ich

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta înseamnă să fii nora „Regelui Asfaltului”! Aroganţa pe acre a făcut-o Ana Maria Căşuneanu în Capitală

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro