VIDEO PAPARAZZI / Asta înseamnă să fii nora „Regelui Asfaltului”! Aroganţa pe acre a făcut-o Ana Maria Căşuneanu în Capitală

+4 click pentru
galerie

Căsătorită cu Costeluş, fiul "Regelui Asfaltului" Costel Căşuneanu, Ana Maria duce o viaţă de prinţesă. Nora celebrului milionar nu se fereşte să încalce legea, atunci când interesul ei este în joc.

Cum banii nu sunt o problemă în familie, Ana Maria Căşuneanu îşi permite să nu ţină cont de prevederile Codului Rutier. Recent, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, grăbită să-şi cumpere mâncare la pachet, fotomodelul şi-a parcat bolidul pe o bandă de curculaţie. Fără să-i pese că oamenii legii i-ar fi putut ridica maşina şi că aceştia o puteau sancţiona aspru, nora „Regelui Asfaltului” şi-a văzut liniştită de treburile sale. La fel au procedat şi alţi şoferi, care aveau şi ei autoturismele lăsate pe carosabil.

Ana Maria Căşuneanu a eliberat zona abia după aproximativ o jumătate de oră. Acesta a pus cele două pungi pline cu bunătăţuri pe locul din dreapta şoferului, s-a urcat la volan şi şi-a văzut de drum. Din fericire pentru ea, cât timp a fost plecată, niciun poliţist rutier nu s-a aflat prin preajmă ca să-i observe aroganţa.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când „Piţi” Junior nu are timp de ea, alt bărbat îi ţine companie! Cu cine a fost surprinsă la restaurant Cristina Ich

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta e cheia unei siluete de invidiat! Ce mânâncă Andi Moisescu ca să se menţină în formă

Ana Maria şi  Costeluş Căşuneanu sunt împreună de mai bine de zece ani. Cei doi au devenit părinţi în luna noiembrie a anului 2013, când manechinul a adus pe lume o fetiţă. Micuţa a primit numele Maria Timeea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro