Abi Talent, lovit cu un pahar în cap, pe scenă! Cum a reacționat artistul și ce mesaj le-a transmis fanilor, după incident

+4 click pentru
galerie

Abi Talent, lovit cu un pahar în cap, pe scenă! Cum a reacționat artistul și ce mesaj le-a transmis fanilor, după incident © Instagram.com

Este cel mai iubit trapper din România, iar concertele lui ridică toți oamenii în picioare. Abi Talent, căci despre el este vorba, a avut parte de un eveniment tare neplăcut în cadrul unuia dintre concertele sale, susținut în Tulcea. 

Este idolul noii generații și fiecare melodie pe care a lansat-o, a devenit imediat un hit! Abi Talent, fenomenul din muzica trap din România a susținut aseară un concert în Tulcea, dar totul s-a terminat cum nu se putea mai neplăcut pentru artist. Aflat pe scenă, aplaudat și aclamat de sute de fani care de-abia așteptau să-l vadă, Abi a fost tratat extrem de urât și concertul s-a încheiat în momentul în care artistul a luat atitudine, neacceptând să i se facă asemenea gesturi. 

Mai exact, în timp ce cânta, Abi Talent, artistul iubit în toată România a fost lovit cu un pahar în cap, moment în care a pus piciorul în prag și a coborât de pe scenă, întrerupând concertul. Pentru că își iubește și își respectă fanii foarte mult, mai târziu, Abi Talent a postat un mesaj pe contul lui de Instagram, acolo unde este urmărit de nu mai puțin de 440 mii de fani, în care le-a explicat urmăritorilor săi ce anume s-a întâmplat în cadrul concertului. 

„Tulcea, îmi pare rău maxim că am plecat, dar în momentul ăla n-am putut să mai continui că eram nervos maxim, îmi cer scuze încă o dată, vă pup și vă iubesc. N-o să mai accept concerte în Tulcea de acum încolo, sper măcar să vă ocupați de ăla...știți voi! Am aflat că ăla care a aruncat cu paharul este patronul clubului, nu barman, n-o să mai vină niciun artist din țară în clubul acela niciodată. Mi-a aruncat pahar de sticlă în cap, bă viețile mele...sper să ajung și mâine la Timișoara, că am alt concert acolo” a spus Abi, pe contul lui de Instagram. 

Abi Talent este cel mai iubit trapper din România, iar fiecare piesă pe care a lansat-o pe platforma Youtube a fost tot timpul numărul 1 în trending. Artistul a adunat milioane de vizualizări și prezența sa este extrem de cerută în toată țara, în concerte din diverse cluburi, dar și numeroase evenimente. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro