Abi Talent, pus la punct de Dan Negru. Prezentatorul tv, nemilos într-un mesaj: "Reperele noastre"

Abi Talent, pus la punct de Dan Negru. Prezentatorul tv, nemilos într-un mesaj: "Reperele noastre" © Facebook

Abi Talent este numele care se află pe buzele multor persoane în aceste zile. Puștiul a devenit cunoscut pe YouTube peste noapte și de atunci este considerat un adevărat fenomen la nivel național.

Muzica lui este ascultată de mulți adolescenți, care îl admiră pentru talentul muzical pe care susține că îl are, dar și pentru transparența de care dă dovadă. Aflat într-un scandal mocnit cu Alex Velea, Abi Talent a intrat recent și în vizorul lui Dan Negru. Prezentatorul tv nu l-a menajat deloc și l-a luat în derădere, numindu-l ironic "reper" național. 

Dan Negru a publicat un mesaj pe Facebook în care a povestit puțin despre viața filantropică pe care o duce fotbalistul Sadio Mane, de la Liverpool. O fotografie virală cu sportivul a circulat în mediul online în aceste zile, afișându-l pe acesta în timp ce ține în mână un telefon spart, dovadă că nu ține la lucrurile materiale, chiar dacă are în cont milioare de euro.

"E virală fotografia cu telefonul spart a lui Sadio Mane de la Liverpool. L-am văzut aseară in Liverpool-Tottenham. 7,5 milioane de lire sterline caștigă pe an, vreo 150 mii pe săptămână. <<Ce sa fac cu Ferrari, ceasuri cu diamante sau telefoane scumpe? Ce ar face obiectele astea pentru mine?>> le-a răspuns Mane ălora de la Daily Star. Mane a construit 8 școli in Senegal, 2 stadioane și in fiecare lună donează căte 70 de dolari fiecărui om sărac din orașul sanegalez in care s-a născut. Sadio Mane are 27 de ani... Zic să ne bucurăm de Abi Talent, reperele noastre ....😡", a scris Dan Negru, pe Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro