După scandalul cu Alex Velea, Abi Talent își schimbă numele: „Nu mai vreau să fiu asociat cu caterinca”

+3 click pentru
galerie

După scandalul cu Alex Velea, Abi Talent își schimbă numele © Instagram

De câteva zile, scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea tot mocnește. În direct, Abi a declarat că războiul va înceta atunci când Velea nu îi va mai da replică. Între timp, a apucat să-și facă timp și pentru a reflecta puțin asupra proprie-i persoane. Abi Talent a decis: nu mai vrea să fie Abi Talent!

În urma conflictului cu Alex Velea, Abi Talent a ajuns la o concluzie care, la primă vedere, parcă nu prea are legătură cu nimic. Însă, un auto-intitulat iubitor de caterincă, Abi a explicat că toate împunsăturile la adresa lui Velea fix asta au fost: caterincă.

Dar s-a terminat cu caterinca! Abi Talent vrea să renunțe la această latură din viața lui, iar primul pas îl face prin abandonarea numelui de scenă pe care l-a luat atunci când s-a lansat. De astăzi, vrea să fie doar Abi.

„În primul rând, începând de astăzi nu mai sunt Abi Talent, sunt doar Abi. Abi Talent a fost numele meu pentru a mă lansa și pentru a prinde la public. Vreau să fie doar Abi, nu mai vreau să fiu asociat cu caterinca. Am folosit numele de Abi Talent pentru promovare. Dacă eu am renunțat la Talent, am renunțat la a mai face caterincă”, a precizat Abi, la „Star Magazin”, pe Antena Stars.

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, este foarte simplu: înseamnă că își dorește să se concentreze doar pe muzică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro