Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat într-o vilă de lux, la marginea Bucureștiului! Cât au scos din buzunar pentru imobilul impresionant

+3 click pentru
galerie

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat într-o vilă de lux, la marginea Bucureștiului! Cât au scos din buzunar pentru imobilul impresionant © Instagram

Anca Serea și Adi Sînă au întâmpinat cu bucurie pe lume a mezinei familiei, micuța Leah, în urmă cu câteva luni. Bebelușa l-a întregit familia, astfel că au luat o decizie importantă și și-a schimbat de curând locuința.

Anca Serea și Adi Sînă și-au luat cei șase copii și s-au mutat în Pipera, într-o vilă impresionantă, ce a costat nu mai puțin de jumătate de milion de euro. Cu toate acestea, nu au cumpărat imobilul, ci au preferat să se mute momentan cu chirie acolo. Asta până când cei mici se vor acomoda cu noua casă, apoi vor cumpăra respectiva vilă.

Copii cei mari au nevoie de camere individuale, iar Anca Serea și Adi Sînă muncesc mult pentru a le oferi tot ce au nevoie. Cei doi părinți au decis că au destule posibilități financiare pentru a-și permite o locuință mai mare. Casa este ideală pentru cei șase copii și rămâne de văzut dacă se vor muta definitiv acolo.

"Ne doream mai mult spaţiu şi am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera şi am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleaşi şcoli şi grădiniţe, aici nu am făcut deloc modificări şi nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuţă", a declarat Adi Sînă, pentru click.ro.

Mai au timp pentru ei?

Cum casa este plină de copii, ai crede că Anca Serea și Adi Sînă nu prea mai au timp pentru viața lor de cuplu. Cu toate acestea, vedeta spune că ei sunt creativi și au o viață amoroasă activă și plină de provocări. 

"Este activă, drept dovadă cei 6 copii! Este activă! Ne place! Nu e nimic rău... Este foarte important să-ţi păstrezi viaţa de cuplu, viaţa intimă... Să fii activ în sensul acesta. Din păcate, femeie în general, după ce devin mămici, îşi neglijează partenerii. Avem locuşoarele noastre, avem casa destul de mare! Important este să-ţi pui imaginaţia la bătaie! Deja patul este prea clasic. În biroul lui, printre discuri acolo...", a spus Anca Serea la o emisiune tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro