Anca Serea și Adi Sînă, botez grandios la conac pentru mezina familiei! Au pus la punct toate detaliile

+3 click pentru
galerie

Anca Serea și Adi Sînă, botez grandios la conac pentru mezina familiei! Au pus la punct toate detaliile © Instagram

Anca Serea și Adi Sînă se pregătesc intens pentru prima petrecere a micuței Leah! Mămica eroină a showbizului s-a refăcut imediat după naștere, iar acum ocupația principală este botezul mezinei familiei, pe care vrea să îl pregătească în cel mai mic detaliu.

Au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei, iar acum micuța Leah va avea parte de un botez grandios, fiind un eveniment special în cadrul familiei lor. Așa cum era de așteptat, Anca Serea a vrut tot ce e mai bun pentru fetița ei cea mai mică, astfel că petrecerea de botez va avea loc la un conac din județul Ialomița, acolo unde sunt așteptați nu mai puțin de 100 de invitați. Tot Anca Serea a fost și cea care s-a ocupat de meniuri și acesta va fi unul tradițional românesc, având în vedere faptul că din fargurii nu vor lipsi sarmalele.

"​Pe 16 noiembrie o botezăm pe Leah. Vom face evenimentul la o biserică la Mănăsia și după aceea, la conac. E un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional. Nașii fetiței sunt cei care ne-au și cununat și care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana și Petru Berciu", a declarat Adi Sînă, pentru Libertatea.

Anca Serea se mută cu familia în casă nouă

Anca Serea și Adi Sînă au cea mai numeroasă familie din showbiz și, cu așa mulți membri, era de așteptat să aibă nevoie de o casă foarte spațioasă, pentru ca toți să aibă un loc doar pentru ei. "Pentru noi este perioada mutărilor, așa că pregătim toate lucrurile pe care vrem să le luam cu noi la noua casă. Cu aceasta ocazie am sortat și hăinuțele celor mici și ne-am gândit la cei mai puțin norocoși decât noi. Vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să donați hainele de copii pe care nu le mai folosiți", a scris vedeta, pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro