VIDEO / Acasă își vede soția imobilizată, la teatru vorbește cu poza Stelei Popescu. Unde își găsește alinarea Alexandru Arșinel

+3 click pentru
galerie

Alexandru Arșinel © captura Antena Stars

Alexandru Arșinel nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Soția lui are mari probleme de sănătate, fiind imobilizată în scaun cu rotile, iar în urmă cu câteva luni și-a pierdut colega de scenă, pe marea actriță Stela Popescu.

"Am fost la Mănăstirea Horezu. Am avut o lună extraordinară, e luna în care foarte mulți membri ai familiei mele își aniversează ziua de naștere. Chiar azi e ziua lui Rareș, nepoțelul meu, care face 9 ani. Peste o săptămână, schimb și eu ceva, mai adaug niște ani. Aceste zile, ușor, ușor, nu te fac să uiți, dar te fac să te obișnuiești cu ideea că așa se va întâmpla.", a povestit Alexandru Arșinel, la "Răi Da' Buni". 

Cât despre soția sa, imobilizată într-un scaun cu rotile, Alexandru Arșinel spune că este o femeie puternică, care dă dovadă de mult optimism.

"Un eveniment trebuie să acopere durerea care treptat pe cuprinde. Dureri apar mereu. Soția are momente bune în general. Ceea ce este dramatic este că nu se poate mișca, dar gândirea este pozitivă. Este o femeie tare. Este mai puternică decât mine, eu sunt prăpăstios. A murit un om la care am ținut foarte mult (nr. Cristian Țopescu). Nu era încuiat, era un tip deștept, marșa la glume. Viața își vede de treabă cu bune și cu rele. Cu trecerea anilor trebuie să învățăm să recepționăm la niște evenimente la care nici nu ne gândeam că se vor întâmpla. Dacă mă gândesc câți oameni am pierdut, înnebunesc. M-au afectat foarte mult, dar ușor, ușor, te înveți cu gândul că îți vine și ție rândul.", a mai spus Alexandru Arșinel, la "Răi Da' Buni". 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro