VIDEO PAPARAZZI / Imagini sfâşietoare cu soţia lui Alexandru Arşinel! Marilena, dependentă de ajutorul altora

+5 click pentru
galerie

Decesul Stelei Popescu şi boala care îi chinuie soţia sunt, fără îndoială, cumpenele din viaţa lui Alexandru Arşinel. Deşi încearcă să se ţină tare, îndrăgitul actor suferă neîncetat. La teatru, maestrul vorbeşte cu fotografia fostei partenere de scenă, iar acasă este nevoit să o vadă pe Marilena imobolizată într-un scaun cu rotile.

În toamna anului 2016, nevasta lui Alexandru Arşinel a suferit un accident groaznic. Femeia a căzut şi s-a lovit la cap. Marilena a fost operată, însă nu şi-a mai revenit.

După acel eveniment nefericit, soţia lui Alexandru Arşinel a ajuns să depindă de ajutorul celor din jur. Din fericire, oamenii nu ezită să-i ofere sprijin necondiţionat.

Recent, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Marilena în curtea imobilului în care locuieşte. Aflată în scaunul cu rotile, nevasta lui Alexandru Arşinel a stat de vorbă cu o vecină, pentru mai bine de o jumătate de oră. Chiar dacă se află într-o situaţie dificilă, femeia nu şi-a pierdut încrederea. Îmbrăcată în trening, soţia actorului a stat la taclale cu pietena sa.

La final, precum o adevărată doamnă, vecina respectivă a condus-o pe Marilena până în casă, iar imaginile sunt copleşioare. Femeia a împins scaunul cu rotile, a deschis uşa locuinţei, iar apoi a luat-o pe braţe pe nevasta lui Alexandru Arşinel, care abia a reuşit să facă doi-trei paşi.

Sunt împreună de 50 de ani

Marilena şi Alexandru Arşinel s-au cunoscut în anul 1966, la ştrand. „Mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet”, spune, cu plăcere, maestrul, ori de câte ori este întrebat cum s-a îndrăgostit de soţia sa.

Doi ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit. Alături de actor de jumătate de secol, femeia i-a dăruit acestuia doi băieţi, Bogdan şi Cristian.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andra pierde lupta cu kilogramele! Cândva cu un corp de invidiat, cântâreaţa s-a îngrăşat îngrijorător

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Incredibil, dar adevărat! „Aghiotantul” Ionuţ Luţu i-a pus viaţa în pericol lui Gigi Becali!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro